Høje-Taastrup får ny centerchef

Blandt 26 ansøgere har Høje-Taastrup Kommune valgt at ansætte John Larsen som centerchef for kommunens Center for Ejendomme og Intern Service
KORT NYT12. JAN 2011 14.34

HØJE-TAASTRUP: John Larsen er 58 år og har mange års ledelseserfaring både i dansk og international sammenhæng. Han har således været international produktchef hos Bang & Olufsen A/S, herunder udstationeret i bl.a. Saudi Arabien og Canada, og han har været markedsudviklingschef og underdirektør i daværende KEW Industri med en periode som CEO i en opkøbt amerikansk virksomhed i Florida, og han har været divisionsdirektør i det Lego-ejede skiltefirma A/S Modulex og administrerende direktør i SA ViewCom.

Den seneste årrække har han drevet sin egen virksomhed, Interim Partner ApS med fokus på tidsbegrænsede konsulentopgaver eller ansættelser i virksomheder med udfordringer inden for opstart af nye selskaber, ledelse, internationalisering, bestyrelsesarbejde m.v.

Som led i dette har John Larsen i en periode fungeret som midlertidig leder af Høje-Taastrup Kommunes Center for Ejendomme og Intern Service, og John Larsen tiltræder derfor med det samme som centerchef.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt