Landsbyen Sølunds forstander fratræder

Maurits Eijgendaal forstander for Landsbyen Sølund fratræder den 1. august 2011
KORT NYT12. JAN 2011 10.18

SKANDERBORG: Landsbyen Sølund må se sig om efter en ny forstander, når Maurits Eijgendaal fratræder den 1. august. Gennem to årtier år har Maurits stået i spidsen for Landsbyen. I løbet af den tid har Landsbyen udviklet sig til at være førende inden for området for voksne udviklingshæmmede.

- Jeg har nydt hver eneste dag på jobbet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med så mange, dygtige medarbejder. Vi har sammen skabt et fyrtårn. Vi har tænkt nyt, udviklet landsbyen og klaret mange svære opgaver i et unikt fællesskab. Det kommer jeg til at savne, fortæller Maurits Eijgendaal.

Maurits Eijgendaal fortsætter yderligere et år i en seniorstilling i Skanderborg Kommune før han går endelig på pension i august 2012.

Her kommer han til at arbejde videre med sansemetoden, det såkaldte 'Snoezelen' og med filosofien Gentle Teaching, som Sølund er blevet kendt for både i Danmark og i udlandet.

Maurits Eijgendaal fylder 65 år få måneder efter, han går på pension i august 2012. Landsbyen Sølund ansætter ny forstander den 1. august 2011.

Landsbyen Sølund er hjem for mennesker med vidtgående fysiske og psykiske handicap. I landsbyen bor 237 beboere fra 18 til næsten 100 år. Landsbyen har mere end 650 ansatte og er Danmarks største boform.

tj

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt