Stopper som gruppeformand for S i Aalborg

Anna Kirsten Olesen stopper på grund af tidnød efter seks år på posten. Hans Henrik Henriksen er valgt som ny gruppeformand
KORT NYT11. JAN 2011 8.10

AALBORG: - Jeg har måttet sande, at tiden ikke rækker til posten som gruppeformand for mit vedkommende, siger Anna Kirsten Olesen og forklarer uddybende, at jobbet som formand for LO i Aalborg er blevet stadig mere krævende, og samtidig har byrådsarbejdet de seneste år krævet flere timer, fordi hun efter seneste valg også blev medlem af beskæftigelsesudvalget.

I forvejen var hun medlem af ældre- og handicapudvalget. Anna Kirsten Olesen har været socialdemokratisk gruppeformand de seneste seks år, skriver Nordjyske.

- Det har været rigtig spændende og givende som formand at få byrådsgruppen til at fungere både politisk og socialt, tage diskussionerne, være med til at prioritere de socialdemokratiske værdier og indgå i budgetforhandlingerne, og det var berigende at byde velkommen til en ny byrådsgruppe, men det er en tidskrævende tillidsfunktion som er svær at forene med mit job som formand for LO Aalborg.

tj

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt