Politianmeldelse bygger på misforståelse

Byrådspolitiker, der er blevet politianmeldt for at hæve honorar som fungerende udvalgsformand trods ferie, holder ikke ferie, fastslår fungerende borgmester

GRIBSKOV: Den socialdemokratiske byrådspolitiker i Gribskov Kommune, Susan Kjeldgaard, holder ikke ferie. Der er tale om en misforståelse. Det slår Gribskovs fungerende borgmester Bo Jul Nielsen (S) fast, efter at Susan Kjeldgaard er blevet politianmeldt, fortæller DR København.

Partiet Lokaldemokratisk Liste har politianmeldt Susan Kjeldgaard for svindel, fordi hun holder ferie og derfor ikke står til rådighed, selvom hun får løn for at være afløser som formand for Plan- og Miljøudvalget.

- Det er en misforståelse, at hun holder ferie, for hun har været til stede. Susan Kjeldgaard er også ansat i Gribskov kommune, og der har hun haft ferie fra sit normale arbejde. I den forbindelse er der åbenbart nogle, der har misforstået hendes arbejdskalender og meldt til borgerne, at hun havde ferie frem til den 2. august. Det er selvfølgelig beklageligt, at det er sket, siger den fungerende borgmester, der betegner politianmeldelsen som en overreaktion.

mou

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev