Lokalcentre i Århus får ug i arbejdsmiljø

Længere tids indsats for at sikre et godt arbejdsmiljø i Århus Kommunes Afdeling For Sundhed og Omsorg er nu belønnet med en Krone Smiley fra Arbejdstilsynet


ÅRHUS: Nu har alle lokalcentre i Århus Kommunes Afdeling For Sundhed og Omsorg papir på - eller rettere - en Krone Smiley på, at der bliver gjort en ekstra indsats for arbejdsmiljøet. Alle arbejdspladser og arbejdsgange på lokalcentrene har været gennemgået, og resultatet foreligger nu i form af en Krone Smiley fra Arbejdstilsynet.

Forud er gået en lang proces, hvor lokalcentrene har lagt sig i selen for at skabe en sund og sikker arbejdsplads. Både ledelse og sikkerhedsudvalg på lokalcentrene har taget opgaven på sig og i samarbejde med arbejdsmiljøcertificeringsfirmaet Dansk Standard gennemgået arbejdsmiljøet og arbejdsrutinerne.

- Vi har valgt at prioritere indsatsen for et godt arbejdsmiljø meget højt. Det er afgørende for vore mange medarbejdere, at de har sund arbejdsplads med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Også i forhold til kommende medarbejdere er det vigtigt, at vi i vores rekrutteringsindsats kan tilbyde ansøgere en sikker og tryg arbejdsplads, siger sundheds- og omsorgsrådmand Dorthe Laustsen (SF). 

Krone Smileyen får dog ikke Afdelingen for Sundhed og Omsorg til at hvile på laurbærrene.
- Vi vil stadig arbejde målrettet med vores arbejdsmiljø, da vi kan se en klar sammenhæng mellem bedre arbejdsmiljø og medarbejdernes sygefravær, trivsel og medarbejdertilfredshed, siger Dorthe Laustsen. 

- Vi har derfor fokus på nye samarbejdsformer, god kommunikation, sundhedsfremmende aktiviteter, fleksibilitet og indflydelse på ens egen arbejde, fastholdelse ved sygdom, psykisk arbejdsmiljø og andre tiltag, der øger sundhed og trivsel på arbejdspladsen, slutter rådmanden.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt