Sundhedschef stopper

Frederikssunds sundheds- og ældrechef, Jette Søe, har fået nyt job og stopper med udgangen af april
KORT NYT17. MAR 2010 6.54

FREDERIKSSUND: Sundhedschef Jette Søe har sagt sin stilling op til fordel for jobbet som leder af region Hovedstadens rehabiliteringshospital Montebello på Solkysten i Spanien. Det oplyser kommunen.

Jette Søe startede sin kommunale karriere i Skibby Kommune i 2004 som forvaltningschef for skole-, social- og sundhedsområdet. I forbindelse med kommunesammenlægningen blev Jette Søe fagchef for sundheds- og forebyggelsesområdet i den nye Frederikssund Kommune. Fra 2009 overtog Jette Søe også ansvaret for ældreområdet.

Kommunaldirektør Ole Jacobsen udtaler i forbindelse med Jette Søes opsigelse:

- Jeg er meget ked af, at Jette stopper som sundhedschef i Frederikssund Kommune, men må selvfølgelig acceptere, at der nogle gange viser sig muligheder, som man bare ikke kan sige nej til. En sådan mulighed har Jette fået, og jeg ønsker hende alt mulig held og lykke med de nye udfordringer.

Jobskiftet betyder, at Jette Søe flytter fra Uvelse til Malaga sammen med hendes mand, som - meget belejligt - snarligt forlader arbejdsmarkedet. Som et lille kuriosum kan nævnes, at Montebello netop er blevet underlagt direktionen på Frederikssund Hospital, så lidt tilknytning til Frederikssund har Jette Søe altså også fremover.

Jette Søe stopper med udgangen af april 2010.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt