Levende byliv på Carlsberg

Københavns Kommune, Realdania, Lokale- og Anlægsfonden og Carlsberg er klar med et projekt, som skal give københavnerne nye oplevelser, når de besøger stedet
KORT NYT10. MAR 2010 10.15

KØBENHAVN: En lang række beboere er allerede rykket ind i de tidligere produktionsbygninger, som bl.a. lægger hus til Dansehallerne, Idrætsfabrikken, gokartcenter, koncert- og konferencefaciliteter, gallerier, caféer, arkitekter, billedkunstnere, designere og grafikere. Det skriver Realdania.

I overgangsperioden mellem planlægning, byggeri og realiseringen af den nye bydel søsætter Københavns Kommune, Lokale- og Anlægsfonden, Realdania og Carlsberg nu et projekt, som skal skabe og synliggøre byliv via midlertidige installationer i rummet mellem de eksisterende bygninger.

Projektet omfatter i alt ca. 25.000 kvm. Tre design-teams er udpeget til at komme med forslag til, hvordan arealerne kan bruges mest iderigt og kreativt. De tre teams er: Keinicke & Overgaard + UIWE, Superflex + Polyform, Primus Arkitekter + Streetmovement.

Alle har de erfaring med kunst, bevægelse og performance i byen samt et stærkt lokalkendskab. Undervejs inddrager de lokale kræfter og kompetencer fra bl.a. Humleby, Vesterbro lokalråd og Vesterbro Idræt. Målet er, at københavnerne allerede i forsommeren skal kunne se de første af de nye ideer blive gjort til virkelighed på Carlsberg.

 tj

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt