Ny portal om børnekultur

Kulturkonsulenter, kunstnere, pædagoger og andre voksne, der arbejder med kultur for børn, får lettere ved at dele idéer og erfaringer

Børnekulturens Netværk lancerer i samarbejde med Kulturministeriet Børnekulturportalen et nyt samlingssted for voksne, der arbejder med børnekultur, oplyser Styrelsen for Bibliotek og Medier.

Nu får kulturkonsulenter, kunstnere, pædagoger og andre voksne, der arbejder med kultur for børn, lettere ved at dele idéer og erfaringer med hinanden på nettet.

Børnekulturportalen lanceres i en opdateret version, som lægger op til en langt højere grad af brugerinddragelse, videndeling og erfaringsudveksling mellem brugere.

Det sker for eksempel gennem en projektbank, der præsenterer lokale børnekulturprojekter til inspiration for børnekulturens aktører i hele Danmark, og ligeledes kan man nu kommentere og diskutere udvalgte temaer, projekter og artikler. Derudover stilles løbende skarpt på aktuelle temaer, ligesom der stilles en række kulturværktøjskasser til rådighed for kommuner og kulturinstitutioner, der ønsker at iværksætte kulturtiltag for børn og unge.

Se portalen på www.boernogkultur.dk

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt