Ministre på skole-besøg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og undervisningsminister Tina Nedergaard (V) besøger onsdag formiddag Egedalsskolen i Kokkedal og Strandgårdskolen i Ishøj
KORT NYT2. MAR 2010 13.40

Formålet med besøgene på de to folkeskoler er at få et indblik i skolernes erfaringer med de særlige faglige og ledelsesmæssige udfordringer, som kendetegner den enkelte skole, og at høre skolernes umiddelbare reaktioner på regeringens mål for folkeskolen i arbejdsprogrammet 'Danmark 2020' om, at danske skolebørn skal være blandt de dygtigste i verden. Det oplyser Statsministeriet.

Ministrenes skolebesøg indgår i det 360-graders serviceeftersyn af folkeskolen, som regeringen igangsatte med Marienborg-ugen i slutningen af januar måned. Sigtet med 360-graders eftersynet er at kortlægge folkeskolens styrker og svagheder med udgangspunkt i samtaler med alle folkeskolens interessenter.

Regeringen har sammensat et rejsehold, der har fået til opgave at gennemføre eftersynet af folkeskolen. Resultaterne herfra fremlægges på et møde i regeringens Vækstforum den 3.-4. juni i år.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt