R: Stop hylekoret om Brønderslev-sagen

- Jeg mener, det er en uskik, at lave lovgivning på baggrund af enkeltsager, især når man ikke kender de nærmere omstændigheder, siger socialordfører Anne Marie Geisler Andersen
2. MAR 2010 11.53

FOLKETINGET: Det siger Radikale Venstres socialordfører Anne Marie Geisler Andersen, der opfordrer politikerne til at stoppe hylekoret og afvente kommunens redegørelse.

- Jeg mener, det er en uskik, at lave lovgivning på baggrund af enkeltsager, især når man ikke kender de nærmere omstændigheder. Det er aldrig en god ide at sagsbehandle i Go'morgen Danmark, specielt ikke når det drejer sig om noget så alvorligt som Brønderslev-sagen. I øjeblikket virker det som om, at det for nogle politikere på Christiansborg blot gælder om at komme først ud og råbe højest. I Radikale Venstre vil vi ikke være del af noget hylekor, og jeg vil bestemt opfordre til, at man afventer den redegørelse, som socialministeren har efterspurgt, før man kommer med konkrete forslag til, hvordan vi undgår lignende sager i fremtiden. Ellers er resultatet blot symboludmeldinger og hovsa-politik.

Hun mener, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at vide, præcis hvad der er gået galt i den konkrete sag:

- Det er tydeligt, at noget er gået grueligt galt i Brønderslev, men på nuværende tidspunkt ved vi ikke, om det skyldes regeringens kommunale nedskæringer, dårlig sagsbehandling eller manglende lovgivning. Det kan vi først få overblik over, når vi får kommunens redegørelse. Indtil da synes jeg, at politikerne skal afholde sig fra at komme med forhastede udmeldinger i medierne.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt