Sagen om Åhuset ruller videre

Tidligere ansatte er ikke tilfredse med rapport, der frikender opholdsstedet. De vil nu i stedet tage fat i enkelte børns konkrete klager over forholdene
KORT NYT2. MAR 2010 10.19

De tidligere medarbejdere undrer sig over den tilsynsrapport, der frikender opholdsstedet, og de vil have sagerne undersøgt grundigere. For eksempel mener de, det er underligt at tilsynet ikke har talt med børn og forældre.

- Flere af de børn, der tidligere har opholdt sig på Åhuset, er kommet med klager over ledelsen, og det undrer mig meget at de ikke er blevet hørt, siger en af de tidligere medarbejdere Gunhild Bentzen til DR Fyn.

Center for Opholdssteder, der har lavet rapporten, skriver selv i den, at det ikke er tilsynsmyndighedens opgave at undersøge konkrete forhold for det enkelte barn. Rapporten tager alene stilling til det generelle pædagogiske arbejde på Åhuset.

Det er et barns hjemkommune, der skal se på klager om konkrete forhold for et barn. Derfor vil de tidligere medarbejdere nu selv gå videre med klagerne. Det drejer sig om syv kommuner over hele landet, der vil få henvendelser.

mou

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt