[email protected]: - De andre vil tie udbudssag ihjel

Formand for de kommunale it-chefer, Jørgen Kristensen, savner KL, indkøbschefer og direktioner i debatten om store it-indkøb uden om EU-udbud
25. FEB 2010 9.29

'Sschyyyyy... De er stille. De har travlt med at tie det ihjel. Måske i håb om, at hvis vi lader være med at sige noget, så glemmer medierne det nok.'

Sådan skriver centerchef for IT og digitalisering fra Egedal Kommune Jørgen Kristensen i sin egenskab af formand for [email protected] - Kommunale It chefer.

I en leder i KIT - Kommunernes IT Magasin - gør han rede for, hvordan netop [email protected] i de seneste to måneder har måttet stå på mål for, at en række af kommunernes forvaltninger ikke har været i EU-udbud i forbindelse med indkøb af it-løsninger, der overskrider EU's tærskelværdier.

- Hvordan kan det være, at det kun er [email protected], der både agerer som tovholder og bannerfører inden for disse efter min opfattelse helt vitale og strategiske områder, spørger han og efterlyser både KL, kommunaldirektørerne og indkøbscheferne:

- Meget kan vi, men det med udbudsregler ligger stadig i it-chefens grænseland.

Jørgen Kristensen vil på den ene side ikke forsvare de kommuner, der ikke overholder udbudsreglerne, og på den anden side heller ikke stå alene med aben, hvis der begås procedure- eller udbudsfejl andre steder i den kommunale administration.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt