Stjæler P-pladser med falske invalideskilte

450 trafikanter i København er blev afsløret med et falsk invalideskilt, der bruges til ulovlig parkering på steder, der er forbeholdt handicappede
KORT NYT18. FEB 2010 7.13

KØBENHAVN: Flere og flere raske bilister i København afsløres i dokumentfalsk, fordi de uberettiget benytter gamle, blå invalideskilte til at sikre sig en gratis og ofte tidsubegrænset parkeringsplads, der ellers er forbeholdt handicappede. Sidste år afslørede københavnske parkeringsvagter misbrug af 450 falske invalideskilte mod 242 i 2007. Det fortæller Berlingske Tidende.

Der kun findes tal fra København, men formanden for Danske Handicaporganisationer, Stig Langvad, mener, at problemet med misbrug af handicap-parkeringspladser gælder over alt i landet.

- De københavnske tal viser kun toppen af isbjerget. Vi får rigtigt mange henvendelser fra medlemmer, der er dybt frustrerede over misbruget, siger Stig Langvad til avisen.

På Christiansborg er der forargelse over misbruget, og flere politikere mener, de gældende, blå invalideskilte udskiftes med nye p-kort for handicappede med indbygget hologram. Direktør i Københavns Center for Parkering, Anders Møller, mener, at en ulovliggørelse af de gamle, blå invalideskilte vil reducere misbruget af handicap-parkeringspladser.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt