Borgmester sender brev om postservice

Borgmester Iver Enevoldsen (V), Ringkøbing-Skjern, er bekymret for fremtidens postdækning i landdistrikterne
KORT NYT12. FEB 2010 14.15

RINGKØBING-SKJERN: - Man kan da også lige så godt være ærlig og konstatere, at det i tæt befolkede områder er lettere at opnå en maksimal effektivitet i postomdelingen, end det er i et område som Ringkøbing-Skjern Kommune, skriver Iver Enevoldsen (V) i brevet.

Han er indforstået med, at et fald i postmængderne giver anledning til overvejelser om den fremtidige postservice i Danmark.

- Jeg er imidlertid af den opfattelse, at omdeling af breve er en meget basal og afgørende service, som samfundet er forpligtiget til at sikre bliver løst. Omdeling af breve er ganske enkelt en helt grundlæggende del af samfundets infrastruktur og hvis man vil et Danmark i balance er det afgørende, at der ikke sker reduktioner i postomdelingen i de tyndt befolkede områder, også selvom der ikke er helt den samme indtjening forbundet med postomdeling i landdistrikterne, lyder det fra borgmesteren.

Iver Enevoldsen opfordrer til, at Trafikudvalget også fremover sikrer, at der kommer post seks dage om ugen til landdistrikterne. Uanset om postbudet er ansat af Post Danmark eller ej.

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt