Slaraffenland for skatere et skridt nærmere

Haderslev Kommune er gået i samarbejde med Realdania og Lokale- og Anlægsfonden om at opføre projektet SkateCity Haderslev
KORT NYT12. FEB 2010 9.21

HADERSLEV: Projektet henvender sig til børn og unge skatere, som her vil kunne mødes og dyrke deres fælles interesse i unikke omgivelser. Projektet bygger bro på tværs af sociale grupper og bliver det første i landet af sin art. Realdania støtter projektet med 5,5 mio. kr.

SkateCity er et banebrydende projekt, der skaber en unik ramme om skatermiljøet - ikke bare i Haderslev, men også regionalt. Det bliver tale om både et inden- og udendørs anlæg, skriver Realdania.

Udendørsanlægget vil foruden skatefaciliteterne også rumme udfordringer for klatrere, freestyle BMX, rulleskøjter, streetbasket, disc golf, parkour m.m. samt - ikke mindst - den selvorganiserede ungdomskultur med koncerter, kunst og forskellige projekter.

Når SkateCity står færdig, vil det være et stykke byrumskultur placeret på kanten af de mere traditionelle idrætsformer i det tilstødende Haderslev Idrætscenter. Stedet vil blive et mødested for unge fra alle dele af Haderslev, ligesom forventningen er at tiltrække skatere fra et stort opland - ja helt fra Nordtyskland - til parken.

 

Se mere på om SkateCity

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt