Dorrit Guttman avancerer til sundhedschef

Mandag den 1. marts tiltræder Dorrit Guttman som sundhedschef i Vordingborg Kommune
KORT NYT8. FEB 2010 14.48

VORDINGBORG: Siden 2007 har hun været ansat som projektleder og udviklingskonsulent i Vordingborg Kommunes Sundhedssekretariat, og har blandt andet stået for en række kommunale, regionale og nationale samarbejder om sundhed og været bidragyder til kommunens sundhedspolitik, oplyser kommunen.

Dorrit Guttman er både udannet jordemoder og antropolog og praktiserede i en årrække som jordemoder på fødeafdelingen på Næstved sygehus. Desuden har hun været ansat som konsulent både i Storstrøms Amts sundhedsforvaltning og i Region Sjælland.

Siden 2007 har hun været ansat som projektleder og udviklingskonsulent i Vordingborg Kommunes Sundhedssekretariat. Her har hun blandt andet stået for og implementeret projektet 'Lighed i sundhed', deltaget i og været initiativtager til en række kommunale, regionale og nationale samarbejder om sundhed og været bidragyder til kommunens sundhedspolitik.

Social- og Arbejdsmarkedsdirektør Helle Linnet ser frem til at fortsætte samarbejdet med Dorrit Guttman, denne gang med Dorrit Guttman som sundhedschef.

- Sundhed og forebyggelse har aldrig været så meget i fokus som det er i disse år. Og det er der mange gode grunde til. Både set fra den enkelte borgers side og fra kommunernes. At nå et højt sundhedsstadie i en kommune kræver blandt andet, at man formår at arbejde forebyggelse ind som et naturligt element i den kommunale dagligdag og i de kommunale strukturer. Med ansættelsen af Dorrit Guttman får vi en sundhedschef som formår dette, og som samtidig har fingeren på pulsen på sundhedsområdet i Vordingborg Kommune. Jeg har stor tiltro til, at hun vil formå at markere Vordingborg stærkt på det sundhedspolitiske landkort, siger Helle Linnet.

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt