Sygeplejerskeboss tilbage som menig sygeplejerske

Dansk Sygeplejeråds tidligere formand, Connie Kruckow, starter i dag som helt almindelig sygeplejerske på Hillerød Hospital
1. FEB 2010 10.09

HILLERØD: Efter 22 år i toppen af sygeplejerskernes fagforening var lysten til at komme tilbage til patienterne større end lysten til at forsætte karrieren som topleder.

Connie Kruckow begynder i dag som sygeplejerske på Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Hillerød Hospital. Og hun glæder sig.

- Jeg har altid været glad for at være sygeplejerske. Og jeg synes, at den fornemmeste del af sygeplejen er at tage sig af patienter. Det er dejligt, at afdelingen har givet mig muligheden for at komme tilbage, fortæller Connie Kruckow.

Connie Kruckow stoppede eget ønske som formand for sygeplejerskerne i maj måned 2009 og blev afløst af Grete Christensen.

I de ni år hvor Connie Kruckow var formand for Dansk Sygeplejeråd, arbejde hun ofte 12 - 14 timer i døgnet. Og derfor har den tidligere fagforeningsboss brugt nogle måneder på at komme ned i gear.

- Det har været dejligt med et pusterum. Og jeg har brugt en del tid på at overveje, om jeg skulle være leder igen. Men min lyst til at komme tilbage til patienterne og sygeplejen har været meget stor, siger Connie Kruckow.

Læne sig op af nye kollegaer
I alt er det over 22 år siden, at Connie Kruckow har været sygeplejerske. Og hun regner med at skulle læne sig op af sine nye kollegaer i starten. Og motivationen fejler ikke noget.

- Mit mål er at blive en knalddygtig sygeplejerske igen, og afdelingen virker som det helt rigtige sted. Jeg har også fundet lærebøgerne frem og fået en del materiale af afdelingen. Det kommer til at kræve hårdt arbejde, men det ligger jo ikke fjernt fra jobbet som formand for DSR, hvor arbejdsbyrden var meget stor, forklarer Connie Kruckow.

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt