Erhvervslivet vil ind i skolerne og styrke fagligheden

Det er erhvervslivets bud på en udvikling op til at statsministerrens Marienborgmøde om folkeskolen
KORT NYT25. JAN 2010 10.29

Erhvervslivet vil gerne indenfor i folkeskolen - motivet er at  styrke fagligheden og det globale udsyn og vise eleverne, hvordan lærdommen kan omsættes til produktion af vindmøller, mobiltelefoner eller computerspil. Sådan lyder udmeldingen fra erhvervslivets organisationer forud for statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) Marienborgmøde, der skal sætte fokus på forbedring af folkeskolen, fortæller Børsen.dk.

- Skolen skal være bedre til at udnytte de ressourcer, som er i omgivelserne. Der ligger en stor ressource gemt i at skabe alliancer mellem skoler og virksomheder i lokalområdet. Mange steder kan man bruge virksomhederne til at få et indtryk af, hvilke udfordringer arbejdsmarkedet står over for, og hvor global hverdagen er for almindelige danske virksomheder, siger DI's uddannelseschef Bjarne Lundager.

Erhvervslivet vil forsøge at have nogle tilbud til skolerne, der er mere end blot sodavandsbesøg men også har et fagligt perspektiv. DI har sat sig i spidsen for at formulere en samlet vision for folkeskolen, som skal præsenteres inden 3. juni, hvor regeringens Vækstforum skal diskutere forbedringer af folkeskolen.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt