Aalborg låner 200 millioner til anlæg

De projekter, der er søgt låneadgang til hos Indenrigsministeriet, omfatter folkeskoler, daginstitutioner, ældreinstitutioner, idrætstilbud og vejområdet
KORT NYT22. JAN 2010 13.23

AALBORG:  - Vi er meget glade og tilfredse med, at vi har fået tilsagn om at låne alle de 200 mio. kr., vi har søgt om. Både fordi vi nu kan få sat gang i nogle anlægsprojekter, der kan være med til at fremme beskæftigelsen og fordi det giver os mulighed for at få fremskyndet nogle presserende anlægsprojekter - herunder at vi får mulighed for at få gjort nogle igangsatte projekter færdige, fortæller borgmester Henning G. Jensen (S), Aalborg Kommune.

De netop bevilligede penge skal blandt andet bruges på vedligeholdelsesprojekter på 50 folkeskoler, 96 daginstitutioner og 17 ældreinstitutioner. Desuden skal forskellige idrætsfaciliteter nyde godt af lånoptagningen. Vinduer, træværk, tage, facader og kloakledninger mm. skal renoveres og udskiftes. Alle disse vedligeholdelsesprojekter udgør i alt 130 mio.kr., hvoraf folkeskoleområdet udgør 75 mio.kr.

Herudover er der tilsagn om låneadgang på 70 mio.kr. til øvrige områder - blandt andet til havnefronterne i Nørrresundby og Aalborg, vejtilførselsprojekt ved City Syd, vejanlæg ved Gigantium, et cykelstiprojekt ved Annebergvej øst i Aalborg og projekteringen af cykel- og gangsti over Limfjorden.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt