Ellemann i samråd om mad

MADORDNINGER: - Farcen har varet længe nok, siger SF's børneordfører, der vil gøre madordningen frivillig for institutionerne
KORT NYT14. JAN 2010 11.16

 

Intet af det Venstre siger om madordningerne i disse dage giver mening, mener SF. Løkke siger frivillighed, Ellemann siger fleksibilitet og Venstes ordfører Schack Elholm siger, at det er KL's skyld det hele.

- SF vil have klar besked på, hvad regeringen har tænkt sig, mens landets forældre og kommuner holdes for nar. Derfor indkalder vi nu til åbent samråd for at få klart svar på, om madordningen bliver frivillig på individ-, institutions- eller kommunalt niveau, om hvorvidt der sættes flere penge af, så børnene ikke skal tvinges til at spise discountmad, eller om ordningen tages helt af bordet. Denne farce har varet længe nok, siger Pernille Vigsø Bagge, SF's børneordfører.

- SF ønsker at madordningen gøres frivillig for den enkelte institution, så forældrebestyrelsen i hver børnehave kan tage stilling til, om de ønsker en god madordning eller ej. Desuden skal ordningen være uden brugerbetaling og kvaliteten af maden skal være i orden. Vores børn skal ikke spises af med discountmad! siger Pernille Vigsø Bagge.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt