Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Sorø henter ny vicekommunaldirektør med direktørerfaring

12. april rykker Andreas Jegstrup fra stillingen som rådgiver inden for ældreområdet til Sorø Kommune som ny vicekommunaldirektør.
31. MAR 2021 10.20

SORØ: Fra 12. april er Andreas Jegstrup ny vicekommunaldirektør i Sorø Kommune og skal indgå i kommunens topledelse med kommunaldirektør Søren S. Kjær. Jegstrup overtager posten efter Henrik Nielsen, der blev ansat i stillingen tilbage i december 2019.

Andreas Jegstrup har en baggrund inden for velfærdsudvikling og økonomi, og han kommer til Sorø efter to år i stillingen som rådgiver inden for ældreområdet ved Nexus Interim Management. Tidligere har han haft ni år i Ringsted som henholdsvis økonomi- og socialdirektør og fem år i København som både økonomi- og ældrechef.

- Jeg tror, at vi med Andreas Jegstrup har fundet den helt rigtige profil til jobbet. Blandt vicekommunaldirektørens vigtigste opgave er at sikre den tværgående udvikling af de store velfærdsområder, og her giver Andreas’ baggrund fra både økonomiområdet og socialområdet rigtige gode forudsætninger, siger kommunaldirektør Søren S. Kjær.

Andreas Jegstrup er 57 år, bor i Jyllinge og har to børn. Han er uddannet sygeplejerske og har en kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Han har senere suppleret med at tage en lederuddannelse hos Kjerulf og Partner.

mh

Foto: Sorø Kommune