Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Departementschef Søren Kryhlmand er fra 15. marts ny ledelsesambassadør.
Foto: Skatteministeriet

Departementschef udnævnt til ledelsesambassadør

Regeringen, KL og Danske Regioner har fundet ny mand til posten som ambassadør for offentlig ledelse.

Regeringen, KL og Danske Regioner har fundet ny ambassadør for offentlig ledelse i Beskæftigelsesministeriet. Departementschef Søren Kryhlmand starter 15. marts i rollen, hvor han skal bidrage til debatten om ledelse af den offentlige sektor, oplyser Skatteministeriet.

42-årige Søren Kryhlmand er uddannet cand.scient.pol., og han har besiddet flere forskellige lederstillinger i det offentlige. Han har deltaget i statens topleder-talentforløb SPOT og er medlem af styregruppen for Program for Ledelsesudvikling i Staten (PLUS).

- Søren Kryhlmand er en erfaren og engageret leder med stor interesse for ledelsesopgaven og god forståelse for hele den offentlige sektor. Derfor er jeg glad for, at han vil være med til at sætte fokus på ledelse i den offentlige debat. Coronakrisen har vist, at god offentlig ledelse er vigtigere end nogensinde. For lederne spiller en vigtig rolle i at motivere og fastholde vores dygtige medarbejdere, siger skatteminister Morten Bødskov (S). 

Søren Kryhlmand efterfølger Albertslunds kommunaldirektør, Jette Runchel, der har siddet på stillingen siden marts 2020. Posten som ledelsesambassadør er blevet udpeget en gang årligt siden 2019, hvor koncerndirektør i Region Hovedstaden Dorthe Gylling Crüger var den første i jobbet. Søren Kryhlmand bliver den tredje på posten.

mh