Over 3.000 personer på Sjælland er blevet vaccineret søndag

KORT NYT28. DEC 2020 7.34
TEMA: Corona

I Region Hovedstaden er i alt 1.694 personer blevet vaccineret søndag, som var første dag, der blev givet stik mod coronavirus i Danmark. Det oplyser regionen i en pressemeddelelse. Region Sjælland har modtaget omkring 2.000 doser af vaccinen, og presseafdelingen oplyser søndag aften, at i alt 1.374 personer er blevet vaccineret søndag. 

I hovedstaden var beboere på plejehjem i Ishøj, Herlev og København blandt de første til at få det lille stik. Også frontpersonale på covid-afsnit og intensivafdelinger på regionens hospitaler er blevet vaccineret søndag. Det er en blanding af sundhedspersonale og plejehjemsbeboere, der har modtaget vaccinen i Region Sjælland.

Region Syddanmark har modtaget 1.950 doser, hvoraf en del er givet søndag, mens resten bliver givet i løbet af de næste tre dage, oplyser regionens presseafdeling. Det har søndag aften ikke været muligt at få oplyst, præcis hvor mange doser der er givet i løbet af dagen. I det jyske har sundhedspersonale også lagt bare arme til vaccinen. Det har søndag aften ikke været muligt at indhente oplysninger fra de to resterende regioner, Nord- og Midtjylland.

Ritzau / ibs

Se flere stillinger
Nyhedsbrev