DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Ny formand for børne- og kulturcheferne
Foto: Børne- og Kulturchefforeningen

Ny formand for børne- og kulturcheferne

Direktør i Rudersdal Henning Bach Christensen afløser Anne Vang Rasmussen, direktør i Ballerup.
13. NOV 2020 6.29

På Børne- og Kulturchefforeningens generalforsamling er Henning Bach Christensen, direktør i Ruderdals Kommune, blevet valgt til ny formand for foreningen. Tidligere formand Anne Vang Rasmussen valgte ikke at genopstille til formandsposten, da hun er netop er blev mor, og derfor er gået på barselsorlov, lyder det fra foreningen.

Henning Bach Christensen er 58 år og har været medlem af bestyrelsen for BKF i Region Hovedstaden i fem år, de sidste tre år som formand. Han har været direktør i Rudersdal Kommune siden 2007.

- Børne- og Kulturchefforeningen holder fast i at drøfte kvalitet, ledelse og god praksis med dem, som vil dette. Og så har foreningen som chefforening en helt central rolle i at holde fast i, at det, der er godt for børn, unge og kultur, også findes på tværs af ministerier, sektorer og de sædvanlige løsninger.  Sammen med dygtige kolleger og samarbejdspartnere glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet med foreningens faglige og kollegiale rolle, udtaler Henning Bach Christensen.

Anne Vang Rasmussen stod bag foreningens debatoplæg: ”Deltagelse i fællesskaber for alle børn og unge” - et bud på, hvad der skal til af viden, lovgivning og arbejde i de enkelte kommuner inden for en række områder. Debatoplægget kan findes på bkchefer.dk.

ka