Randers udgiver smittefrit personaleblad
Det nye personaleblad bliver pakket coronasikkert, inden det sendes til alle kommunens arbejdspladser.
Foto: Randers Kommune

Randers udgiver smittefrit personaleblad

Bladet deles op i fire plakater, som man kan stå på afstand og læse.
11. NOV 2020 12.00
TEMA: Corona

RANDERS: For første gang nogensinde bliver Randers Kommunes personaleblad udgivet som plakat. Plakaterne skal mindske risikoen for smitte i forbindelse med at de bliver læst, oplyser kommunen. 

Normalt udkommer det i bladform til de cirka 8.500 medarbejdere tre gange om året. Bladet bliver normalt omdelt til personalerum, hvor det ligger til læsning. Men den kommende udgave, som udkommer i uge 46, bliver noget anderledes.

 - Vores personaleblad er altid udkommet i bladform og bliver uddelt til alle kommunens ansatte på skoler, institutioner, bosteder og mange andre steder, hvor man så læser i det i pauser eller tager det med hjem. Men det betyder, at et blad kan gå gennem mange hænder, og det er ikke hensigtsmæssigt på grund af risiko for smitte med covid-19. Personalebladet er en vigtig udgivelse for sammenhængskraften og fællesskabet blandt medarbejderne, så vi måtte tænke nyt, siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

- Vi har valgt at udgive det kommende nummer som en plakat, som kan hænges op på væggen eller på en dør, så man kan stå og læse med i en pause. Bladet er samtidig delt op på fire plakater, så man ikke behøver stå mange tæt om den samme plakat, siger han.

ka
 
 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev