MF Marcus Knuth skifter fra Venstre til De Konservative
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

MF Marcus Knuth skifter fra Venstre til De Konservative

Uenighed med den nye V-formand Jakob Ellemann om udlændingepolitikken angives som årsag.
29. NOV 2019 8.15

FOLKETINGET: Folketingsmedlem Marcus Knuth skifter fra Venstre til De Konservative, oplyser han på Facebook. Han mener, at K er et bedre afsæt end V i 'kampen for vores danske kultur, værdier og tryghed', som han kalder sin 'øverste prioritet i politik'.

'Jeg frygter, at hvis vi ikke står fast nu, så ender vi som Sverige', skriver han og efterlyser, at der slås langt hårdere ned på kriminelle udlændinge og de parallelsamfund. Også skattepolitikken er medvirkende årsag til skiftet:

'Vi er nødt til at sige fra over for jantelovsagtig beskatning på private virksomheder og landbrug, når søn eller datter håber at overtage. Den slags afgifter skal ikke bibeholdes, som Venstre vil, eller tredobles, som Socialdemokratiet vil. Al generations- og arveafgift skal helt væk', skriver Marcus Knuth.

Han kalder det 'ubeskriveligt svært' på det personlige plan i forhold til den nye V-formand Jakob Ellemann, som han kalder 'en politisk storebror', men som han ikke er enig med i værdi- og udlændingepolitikken.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt