Partier sendes til inkasso for ulovlige valgplakater

KORT NYT25. NOV 2019 13.12

AARHUS: Alternativet, De Radikale, Dansk Folkeparti, De Konservative, Liberal Alliance og Nye Borgerlige er alle uenige med Aarhus Kommune om regningen for nedtagningen af ulovlige ophængte valgplakater fra folketings- og europaparlamentsvalg. Flere af partierne er sendt eller kan ende med at blive sendt til inkasso, skriver Århus Stiftstidende. 

I juni havde Aarhus Kommune nedtaget 1.145 ulovligt opsatte valgplakater. Eksempelvis fordi de var i vejen for fodgængere, cyklister eller til fare for trafikken. Regningen for nedtagningen, der blev udliciteret til virksomheden Verdo, blev sendt til partierne, og lød på op mod 300 kr. pr. plakat, skriver avisen.

Efterfølgende har flere af partierne sendt en række klager til Teknik og Miljø i kommunen, som har måttet have to fuldtidsansatte til at tage sig af plakat-klagerne, da partierne mente, at flere af plakaterne ikke var ulovligt ophængte. En aktindsigt viser nu, at flere af hængepartierne nu er sendt til inkasso. Flere af partierne er fortsat ikke enige med kommunen om forløbet og videre afregning. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt