Assens henter ny kultur- og jobdirektør i Middelfart
Foto: Assens Kommune

Assens henter ny kultur- og jobdirektør i Middelfart

44-årig stabschef i Middelfart Kommune overtager posten som direktør for By, Land og Kultur samt Job- og Arbejdsmarked i Assens.

ASSENS: 44-årige Martin Albertsen bliver ny direktør for By, Land og Kultur samt Job og Arbejdsmarked. Den nye direktør kommer fra en stilling som stabschef i Middelfart Kommune.  

Martin Albertsen er uddannet cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet i 2000. Han har desuden en master i offentlig ledelse. Efter endt uddannelse, arbejdede han som HR-konsulent i Told- og Skatteregionen i Aalborg, inden han i 2003 kom til Middelfart Kommune.

Martin Albertsen har igennem årene haft forskellige funktioner i Middelfart Kommune med øget opgave- og ledelsesansvar til følge. I 2006 blev han leder af Sammenlægningssekretariatet, inden han i 2007 blev stabschef i den nye Middelfart Kommune. Efterfølgende er ledelsesområdet blevet udvidet til IT, Borgerservice samt Bridgewalking, ligesom han i et halvt år fra 2017-2018 var konstitueret social- og sundhedsdirektør.

Martin Albertsen har derfor stor kommunal erfaring med en række områder, der spænder bredt lige fra IT og Borgerservice til arbejdet med at fremme bosætning, erhverv og turisme. Desuden har han stor erfaring med ledelse samt betjening af byråd og politikere. 

- Vi står foran en række store udviklingsprojekter; blandt andre Fremtidens Assens, placeringen af og implementeringen af Kyst- og Lysterfiskercenteret, det 3. motorvejsspor, ligesom vores bosætning- og erhvervsfremme skal styrkes, og beskæftigelsen øges. Her kommer Martin med erfaringer og kompetencer, som jeg er sikker på, at vi kan drage stor nytte og gavn af i Assens Kommune, siger borgmester Søren Steen Andersen (V).

MG