Guldborgsunds gulddamer får ny hjemmebanefordel

Da Nykøbing Falster Håndboldklubs damer vandt guld på hjemmebane i 2017, var det ikke hjemme i Gulborgsund Kommune, men i Næstved. Det skal ny multihal lave om på.

GULDBORGSUND: I den nye budgetaftale fra Guldborgsund Kommune er der afsat 80 mio. kr. til en ny multihal. Det sker efter en efterspørgsel for ekstra halkapacitet for skoler og fritidsinstitutioner, fremgår det i budgetaftalen. 

Den nye multihal skal dog også skabe bedre rammer for Nykøbing Falsters håndbolddamer, NFH, der senest i 2017 blev danske mestre, men hvor de spillede 'hjemme' i Næstved, da mesterskabet skulle afgøres, hvilket er en skam, mener borgmesteren: 

- Det er da ikke nogen hemmelighed. Når vi har succeser på forskellige områder i Guldborgsund, så er det da trist, at det gang på gang er Næstved, der bliver omtalt, som om det er der succesen foregår, siger borgmester John Brædder (Guldborgsundlisten) til TV2 Øst. 

Den nye multihal skal sikre, at NFH ligeledes kan spille deres fremtidige europæiske kampe i mere hjemmevante rammer. En kommende multihal vil have plads til 2.500 tilskuere, skriver TV2 Øst. Den nuværende LånLet Arena har plads til 1.300 tilskuere. 

En ny multihal vil ligeledes kunne anvendes til koncerter og konferencer. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev