Vejle ændrer lokalplan efter ordkrig med Vejdirektoratet

VEJLE: Ordet 'restauranter' bliver pillet ud af lokalplanen for et nyt logistik- og erhvervscenter i Vejle. Men det betyder ikke, at der ikke kan komme restaurant i området i Vejles sydlige udkant tæt på E45. Ifølge byplanlægger Rikke Tovbjerg Simonsen fra Vejle Kommunes planafdeling, er forklaringen, at det i sidste ende er kommunen selv, der bestemmer, hvad der kan indpasses i området, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det er en indsigelse fra Vejdirektoratet og Erhvervsstyrelsen, der har fået kommunen til at ændre ordlyden i tillægget til kommuneplanen - og dermed også i selve i lokalplanen. Begge instanser gør opmærksom på, at arealer langs de danske motorveje skal forbeholdes transport- og logistikvirksomheder.

Nu vender forvaltningen så tilbage til den oprindelige ordlyd - med opbakning fra et enigt teknisk udvalg. Men ifølge Rikke Tovbjerg Simonsen er det altså op til kommunen at beslutte, hvad der kan proppes ind under ordlyden - og der vil både kontorer og restauranter kunne finde plads.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt