Sjællandske sygehuse henter vicedirektør i København

KORT NYT2. JUL 2019 9.25

SJÆLLAND: Henrik Stig Jørgensen er ny vicedirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Han kommer fra en stilling som centerchef i Sundhedsstyrelsen og har tidligere været formand for Dansk Selskab for Kvalitet i Sundhedssektoren.

- Med Henrik Stig Jørgensens erfaring inden for kvalitet og ledelse, får de ansatte og regionens borgere en vicedirektør, der har de rette egenskaber til at videreudvikle den gode behandling på sygehusene og styrke arbejdet med kvalitet. Med ham får vi et stærkt, nyt og samlet hold i sygehusledelsen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, siger Per Bennetsen, administrerende direktør i Region Sjælland.

I Sundhedsstyrelsen arbejder Henrik Stig Jørgensen som centerchef for Evidens, uddannelse og forskning. Ved siden af arbejdet som centerchef har han i 2017 og 2018 været formand for Dansk Selskab for Kvalitet i Sundhedssektoren. Han tog i 1999 en ph.d. på Københavns Universitet, hvor han også er uddannet læge. Sygehusets nye direktør Niels Reichstein Larsen tiltræder 1. august 2019.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt