Aarhus forlænger med sin stadsarkitekt

KORT NYT28. JUN 2019 9.50

AARHUS: Stadsarkitekt Stephen D. Willacy har fået forlænget sin åremålsansættelse, så han bliver på posten frem til udgangen af 2020. I 2012 blev Stephen ansat på en femårig åremålsansættelse. Ansættelsen blev i juli 2017 forlænget med to år til udgangen af 2019, og er nu altså blevet yderligere forlænget. Det oplyser Aarhus Kommune.

En åremålsansættelse kan maksimalt være på i alt ni år, hvorefter der skal være et fornyet opslag. Med forlængelsen af den nuværende åremålsansættelse bliver der bedre tid - i lyset af ny organisering i Teknik og Miljø sommeren 2018 og justeret i 2019 – til at vurdere, hvordan den fremtidige rolle for stadsarkitekt-embedet skal se ud. Eksempelvis Odense og Aalborg har organiseret sig med andre modeller.

- Vi har været utrolig glade for Stephens Willacys indsats gennem mange år. Og i stedet for at sætte en ny ansøgningsrunde i gang, har vi valgt at benytte hans kompetencer i yderligere et år – som vi har mulighed for – og samtidig få lidt ekstra tid til at overveje, om vi skal organisere os på samme måde fremover, siger rådmanden for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek (V).

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev