Vejles topplacering skyldes indtastningsfejl

KORT NYT25. JUN 2019 8.32

VEJLE: Vejle Kommune tager et tigerspring op ad ranglisten over de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark i en ny opgørelse, som Dansk Byggeri har offentliggjort mandag aften. Ifølge opgørelsen er Vejle Kommune hoppet fra en 20.-plads i 2018 til en 7.-plads i 2019, men borgmester og byråd kan spare sig at fejre den flotte placering. For tigerspringet tager afsæt i en regulær fejl, skriver Vejle Amts Folkeblad.

I begrundelsen for, at Vejle Kommune er gået 13 pladser frem på listen, angiver Dansk Byggeri blandt andet, at 'Vejle Kommune bruger ikke længere klausuler, når de sender opgaver i udbud'. Det er imidlertid ikke rigtigt.

Vejle Kommune har siden 2015 brugt klausuler på bygge- og anlægs-opgaver til en værdi af 500.000 kr. og derover - og den beslutning er der ikke ændret på. Hos Dansk Byggeri erkender erhvervspolitisk direktør Torben Liborius, at Vejle Kommune i opgørelsen over erhvervsvenlige kommuner er blevet smykket med lånte fjer, men tilføjer, at Vejle Kommune ikke vil blive frataget den falske syvendeplads.

MG

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt