Christina Krzyrosiak Hansen fik Folkemødets Dialogpris i år
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson, Ritzau Scanpix

Christina Krzyrosiak Hansen fik Folkemødets Dialogpris i år

Den første socialdemokrat blev også det første ikke-folketingsmedlem til at vinde prisen.

BORNHOLM / HOLBÆK: Holbæk-borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) slog fire nominerede folketingsmedlemmer og fik årets dialogpris ved Folkemødets afslutning lørdag. Folkemødets Dialogpris uddeles hvert år til en politiker, som i særlig grad lytter, går i dialog og lader sig påvirke af debatter.

- Christina K. Hansen rykker gerne fra borgmesterkontoret ud i landsbysamfundene, hvor hun holder 'åbent kontor'. Flere gange har hun været i praktik i kommunale institutioner, hvor hun fx har kørt i rutsjebane i en børnehave og beskåret træer med medarbejdere fra Vej og Park. Hendes autenticitet og ærlighed om, hvad hendes unge alder betyder, er et godt fundament for en åben dialog og politisk debat, sagde Folkemødets formand Jann Sjursen i sin motivation for prisen.

Prisen består af hæderen, et diplom og en statuette, der går videre til næste års vinder. Tidligere års vindere var i 2018 Jacob Mark (SF), i 2017 Liselott Blixt (DF), i 2016 Uffe Elbæk (ALT), i 2015 Ida Auken (R), i 2014 Pia Olsen Dyhr (SF) og i 2013 Esben Lunde Larsen (V).

Alle tidligere vindere er folketingsmedlemmer, og det var også alle øvrige nominerede i år: Magnus Heunicke (S) Karsten Lauritzen (V), Trine Torp (SF) og Mette Abildgaard (K).

mk

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev