Nordjysk eks-politiker nu sigtet for bedrag mod region

KORT NYT5. APR 2019 6.58

NORDJYLLAND: Det nu tidligere medlem af regionsrådet i Nordjylland, Tina Juul Kjellberg, er blevet sigtet for bedrageri og dokumentfalsk, efter hun i sidste måned blev anmeldt for bedrageri til over 700.000 kr. Det bekræfter politikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Bedrageriet blev opdaget, da Tina Juul Kjellberg skrev en mail til regionsrådsformand Ulla Astman (S) og indrømmede, at hun gennem fire år havde løjet sig til tabt arbejdsfortjeneste for et job, hun ikke havde. Siden hun blev afskediget fra Frederikshavn Kommune i 2015 og frem til 2018, fremlagde hun alligevel en arbejdsgivererklæring og hævede tabt arbejdsfortjeneste for sit politiske arbejde for over 700.000 kr.

Da den tidligere politiker i november sidste år søgte om at blive omfattet af ordningen i 2019, bad regionen om at få en egentlig lønseddel som dokumentation. Det fik Tina Juul Kjellberg til pludselig at trække sin ansøgning tilbage, men administrationen fastholdt kravet om dokumentation. Tina Juul Kjellberg udtrådte efter eget ønske af regionsrådet den 26. marts.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt