Odder glemte høring og risikerer dyrere varme

KORT NYT19. MAR 2019 14.58

ODDER: Det kan komme til at koste varmeforbrugerne i et lokalt varmeværk dyrt, at Odder Kommune glemte at sende et projektforslag om såkaldt forbliverpligt i høring, skriver Horsens Folkeblad. Kommunens glemsomhed betyder nemlig, at projektforslaget ikke blev vedtaget inden den 1. januar 2019, hvor en ny lov forhindrer forbrugerbindinger som forbliver- og tilslutningspligt.

Forbliverpligten skulle gælde medlemmerne af det lille Gylling-Ørting-Falling Varmeværk i forbindelse med en planlagt sammenlægning med det større Odder Varmeværk. Sammenlægningen skulle sikre medlemmerne af varmeværket billigere varme, men nu kan de se frem til dyrere varme i stedet.

Af værkets hjemmeside fremgår det, at Odder Kommune 'beklager meget', at projektforslaget ikke rettidigt blev behandlet og kalder det en fejl i forvaltningen. Det lille varmeværk håber stadig på billigere varme - gerne gennem en forhandling med Odder Varmeværk - men overvejer ifølge avisen også en erstatningssag mod kommunen, så forbrugerne ikke lider tab.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt