Varde-borgmester sygemeldt, har været indlagt i en uge
Foto: John Randeris, Ritzau Scanpix

Varde-borgmester sygemeldt, har været indlagt i en uge

Helbredsundersøgelse førte uventet til, at borgmester Erik Buhl (V) blev indlagt.
4. MAR 2019 13.26

VARDE: Vardes borgmester Erik Buhl (V) er sygemeldt indtil videre, efter at han i forbindelse med en helbredsundersøgelse gik 'fra rask til syg på ti sekunder', som han selv beskriver oplevelsen.

Helbredsundersøgelsen afslørede for høje nyretal og for højt indhold af calcium i blodet, og Erik Buhl har derfor været indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg siden tirsdag i sidste uge.

Tallene er nu tæt på normalen, men årsagen til, at de var for høje, er ikke fundet, og derfor er borgmesteren stadig indlagt, oplyser Varde Kommune. Et byrådsmøde tirsdag aften bliver derfor ledet af viceborgmester Anders Linde (V).

Denne kalder det 'en kedelig situation', men konstaterer efter et besøg på syghehuset, at Erik Buhl er 'ved godt mod' og 'ivrig efter at komme i arbejdstøjet'. Selv udtrykker borgmesteren håb om, at han 'snart er tilbage på fuld kraft'.

- Det er en meget mærkelig fornemmelse at gå fra rask til syg på ti sekunder, men jeg er glad for, at det blev opdaget i tide, og jeg er imponeret over den måde, vores sundhedssystem fungerer på, siger Erik Buhl på Varde Kommunes hjemmeside. 

mk

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev