Nyt Aarhus-chefteam for Børn og Unge på plads til april

KORT NYT25. FEB 2019 13.37

AARHUS: Efter de første tre chefansættelser faldt på plads før årsskiftet, er nu også de resterende to chefer fundet til Aarhus Kommunes nye organisation af Magistratsafdelingen for Børn og Unge. De tre første var Børn og Unge-chef Anne Merethe Løvmose med ansvar for netværket for dagtilbud og for distrikt Syd, netværkschef Stefan Møller Christiansen med ansvar for skoler samt for distrikt Øst og Børn og Unge-chef Susanne Hammer-Jakobsen med ansvar for netværket for sårbare børn samt distrikt Vest.

Ny chef for netværket på fritidsområdet og for distrikt Nord er Karina Møller, der kommer fra et job som skole- og kulturchef i Dragør Kommune og derudover har en fortid som skoleleder i København og Allerød. Foruden læreruddannelsen har hun en master i offentlig ledelse fra CBS samt diplom i ledelse fra Forvaltningshøjskolen.

Ny chef for netværket for specialpædagogik og specialtilbud og for distrikt Sydvest er Lisbeth Schmidt Andersen, der kommer fra et job som centerleder for skoleområdet i Herning Kommune. Hun har desuden tidligere været skoleleder i Aarhus Kommune samt formand for Århus Skolelederforening og har foruden læreruddannelsen en uddannelse som cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Det fem personer store chefteam bliver fuldtalligt per 1. april.

mk

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt