It-opgradering på hospitalerne i to regioner

KORT NYT4. FEB 2019 5.55

HOVEDSTADEN / SJÆLLAND: Efter måneders forberedelse har hospitalerne i de sjællandske regioner opgraderet Landspatientregisteret og Sundhedsplatformen. Nu skal de nye arbejdsgange indarbejdes – ikke mindst hos lægesekretærerne, hvor opgraderingen giver nogle forandringer, men også forbedringer, som Region Hovedstaden udtrykker det.

Kl. 3 om natten blev systemerne lukket ned, og hospitalerne gik over til papir i 17 timer. Samlet set blev opgraderingen tilendebragt næsten indenfor den planlagte tidsramme – med én times forsinkelse. Det skyldtes flere mindre forsinkelser undervejs, som opstod i processen med at overflytte patienter fra den gamle til den nye version.

Særligt LPR3, som hospitalerne i hele landet indfører, betyder nye administrative arbejdsgange. LPR3 er en kontaktmodel, hvor indberetningen af data bliver forløbsbaseret, hvilket kommer til at betyde, at der kan skabes bedre data om patientforløb, som kan øge kvaliteten af behandlingen på længere sigt. Region Midtjylland har taget LPR3 i brug sammen med Hovedstaden og Sjælland i denne weekend, mens Nordjylland og Syddanmark følger i marts. 

ka

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt