Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Vibeke Kinch fortsætter som direktør

Et enigt byråd i Fredericia har netop forlænget kontrakten med Vibeke Kinch, direktør for børn/unge og kultur
11. NOV 2011 12.05

FREDERICIA:  Vibeke Kinck blev ansat tilbage i november 2007 på en 5-årig åremålskontrakt. Den er nu forlænget med yderligere fire år, oplyser kommunen.

- Vibeke Kinch nyder meget stor faglig og menneskelig respekt hos både byråd, kolleger og medarbejdere her i Fredericia Kommune. Så det er med stor glæde, at vi fortsætter samarbejdet med Vibeke i endnu en fire års periode, siger borgmester Thomas Banke (V) og fortsætter:

- Vibeke står i spidsen for den administrative del af arbejdet med at udforme en ny kultur-, idræts- og fritidspolitik, og hun er meget optaget af mangfoldigheden i kultur- og fritidstilbuddene. Hun ser muligheder i tværfaglige samarbejder, der skaber nye tilbud og samtidig styrker de eksisterende.

Som direktør fortsætte Vibeke bla. med implementeringen af en nye skolestruktur i 2012-13, som byrådet har igangsat, og som i de kommende måneder skal til høring ude blandt borgerne.

Herudover har hun været med til at sætte fokus på at fremme inklusion i dagtilbud og folkeskoler, så vi på sigt bliver bedre til at inkludere flere børn i daginstitutionens og skolens fællesskaber.

Vibeke Kinch kom til Fredericia fra en stilling som Børn og Ungechef i Aarhus Kommune. Hun er oprindelig uddannet lærer. En uddannelse der er blevet suppleret med en Master.

krn