- Det er første gang, jeg oplever det, siger afdelingschef Henrik Aagaard, der har mange års erfaring i det kommunale system. Opbremsningen er kommet bag på alle. Derfor kan kommunen ikke bruge sin sædvanlige fremgangsmåde med at sige farvel via naturlig afgang. Der må fyringer til. Seks af de i alt 11 medarbejdere, der skal væk, får en fyreseddel. De øvrige er fire projektansatte, der ikke får forlænget deres ansættelse og en enkelt medarbejder, der har valgt at gå på efterløn.
Endnu er der ikke sat navn på fyringerne. Men fyret bliver der, så byggesagsafdelingen kommer ned på en bemanding på 23 ansatte.
For halvandet år siden måtte borgerne vente i tre måneder for at få behandlet en almindelig byggesag. Nu tager det fire uger. Sagsbunkerne sikrer, at der fortsat er beskæftigelse i en tid, hvor antallet af nye sager er meget lavt.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.