Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

UdviklingVejen kaprer ex-minister

Carina Christensen bliver direktør i erhvervsorganisation i Vejen Kommune
21. NOV 2011 10.29

VEJEN: Den tidligere minister, Carina Christensen, tiltræder pr. 1. februar 2012 stillingen som direktør for UdviklingVejen.

UdviklingVejen er en medlemsdrevet erhvervsorganisation, der i samarbejde med Vejen Kommune har ansvaret for at sikre vækst og udvikling af nye og eksisterende virksomheder i kommunen.

- Vi glæder os meget over tilgangen af Carina Christensen. Hun er udviklingsorienteret, forhandlingsvant og engageret indenfor virksomhedsudvikling og turisme. Hun har en solid erfaring med erhvervsforhold og et bredt netværk. Hun tilfører uden tvivl UdviklingVejen nye spændende kompetencer, udtaler bestyrelsesformand Verner Holm.

Carina Christensen har en baggrund inden for møbelbranchen, hvor hun er indehaver af virksomheden Rugballe Møbelfabrik A/S i Middelfart. Hun er uddannet cand. Negot fra Syddansk Universitet i Odense. Privat er den hun bosat i Middelfart.

Siden 2001 har Carina Christensen været medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti, hvor hun først virkede som ordfører primært indenfor erhverv og turisme. Herefter førte den politiske karriere til tre ministerposter. Først i Ministeriet for Familie- og Forbrugeranliggender, dernæst i Transportministeriet og senere i Kulturministeriet.