Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Trekantdirektør stopper

Direktør for Trekantområdet Danmark, Susanne Krawack, skifter til tænketanken Concito
16. APR 2012 14.14

Direktør Susanne Krawack har valgt at forlade jobbet hos Trekantområdet Danmark med slutningen af maj. Familie og netværk trækker i København.

Efter 4 ½ år som direktør for Trekantområdet Danmark har Susanne Krawack valgt at opsige sin stillingen per 31. maj. Arbejdet har længe haft første prioritet men nu trækker familie og venner i København.

- Jeg har pendlet i 4 ½ år mellem København og Kolding, og det har kun holdt, fordi jobbet her har været så spændende, men nu trækker familien og vennerne i København, siger Susanne Krawack.

Imens Susanne Krawack har siddet som direktør for Trekantområdet Danmark, er Trekantområdets prioriteter indenfor infrastruktur blevet synlige specielt i forhold til de strategiske analyser, som Transportministeriet står for.

- Det er selvfølgelig med beklagelse, at vi modtager Susannes opsigelse. Hun har virkelig stået i spidsen for en lang række vigtige initiativer i forhold til at styrke Trekantområdets position i Danmark, siger formand for Trekantområdet Danmark borgmester Jørn Pedersen. Han forklarer, at bestyrelsen nu vil gå ind i overvejelser omkring profilen af den nye direktør.

Susanne Krawack vender tilbage til København til et nyt job som chefkonsulent hos Concito, Danmarks Grønne Tænkektank fra den 1. juni.

krn