Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

To private konkurrerer om brandslukning

Både Falck og det nyetablerede Vejpatruljen/Assistance-Dk byder på at slukke brande i Ikast-Brande
KORT NYT16. JUN 2011 13.49

IKAST-BRANDE: For første gang i lang tid bliver det to private firmaer, som skal konkurrere om en dansk brandslukningskontrakt. Ikast-Brande Kommune har haft brandslukningen i udbud, og da tilbudsfristen udløb tirsdag, kunne kommunen konstatere, at der var modtaget tilbud fra både Falck og det nyetablerede Vejpatruljen/Assistance-Dk fra Middelfart, oplyser Beredskabsinfo.

Falck har siden 1936 stået for brandslukningen i Ikast-Brande, som ved  kommunesammenlægningen i 2007 indgik en ny brandslukningskontrakt for den nye storkommune. Den kontrakt udløber den 31. december 2011 - og derfor har opgaven været i udbud efter reglerne i den danske tilbudslov.

Vejpatruljen/Assistance-Dk ApS blev stiftet i november 2010 med en anpartskapital på 160.000 kr. Firmaet har hovedsæde i Middelfart og har hidtil beskæftiget sig med tavlevognskørsel, oprydning efter trafikuheld, opsamling af tabt gods samt bjergningsopgaver ved trafikuheld, og firmaet råder over en større vognpark, der blandt andet inkluderer Københavns Brandvæsens tidligere pionerkranvogn.

ka