Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Tip vejhul og følg reparationen

Borgere, der fortæller kommunen om et hul i vejen, kan nu følge deres praj, lige til hullet er lappet
9. MAJ 2012 9.59

VARDE: Kommunen tilbyder borgerne, at de kan indberette huller i vejen og følge sagsbehandlingen på et interaktivt kort. Siden systemet gik i luften i marts, har 55 borgere givet et praj via det interaktive kort. Det fortæller Varde Kommune.

En af dem, der har brugt systemet, er teknisk designer Kirsten Fallesen, der på sin daglige tur fra Sig til arbejdspladsen på rådhuset i Årre opdagede et stort, nyt hul i vejen og satte en prik på kommunekortet:

- Jeg er vant til at arbejde med kort og synes, at det er nemt at gå til. Jeg var ved at overveje at køre en anden vej, men kunne i dagene efter min henvendelse se, at arbejdet skulle påbegyndes, og snart var vejen lappet og køreklar, siger Kirsten Fallesen.

Så hurtigt vil fagleder for park og grønne områder i Varde Kommune Ellen Margrethe Hansen dog ikke love, at det går hver gang. 
- Det er ikke sikkert, at hullet bliver lavet samme dag, men det går ret hurtigt med at se på henvendelserne og prioritere dem. Og vi er rigtig glade for at få et praj. Vi kommer jo ikke alle steder hver eneste dag, så
hvis der pludselig opstår et hul, der kan være til fare for trafikken, vil vi meget gerne have det at vide.   

bi

Fakta

"Gi' os et praj" på www.vardekommune.dk giver også mulighed for at indberette defekte gadelamper, fyldte skraldespande, bjørneklo, hærværk, væltede træer, ødelagte skilte eller affald, og det muligt at vedhæfte et billede.


Foto: Colourbox