DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Tidligere byrådsmedlemmer stifter forening

'Foreningen for tidligere kommunalbestyrelsesmedlemmer fra Norddjurs Kommune' har de første 34 interesserede
KORT NYT25. JUN 2012 10.20

NORDDJURS: Forleden var der stiftende generalforsamling for 'Foreningen for tidligere kommunalbestyrelsesmedlemmer fra Norddjurs Kommune'. Det vil sige tidligere byrødder fra sammenlægningskommunerne Grenaa, Nørre Djurs, Rougsø og Sønderhald. Idéen er opstået for ca. et års tiden siden via den tidligere Grenaa-borgmester Gert Schou (S) og den tidligere Nørre Djurs-borgmester Jens Peter Jellesen (V), skriver Århus Stiftstidende.

34 tidligere byrødder har meldt sig som interesserede, hvoraf de 16 deltog i den stiftende generalforsamling, hvor Jens Peter Jellesen blev valgt som formand for to år.

- Det er meningen, at vi skal mødes en ti tre gange årligt, og det er vigtigt at understrege, at der ikke er tale om en politisk diskussions-klub, der vil forsøge at påvirke de politiske beslutningstagere. Vi kommer jo også fra alle mulige partier, så det kunne nok blive svært at finde fælles fodslag. Nej, det handler alene om, at man som tidligere byrådsmedlem savner den viden og indsigt, som man havde som byrådspolitiker. Vi møder jo også tit folk, der på grund af vores baggrund spørger om, hvorfor gør kommunalbestyrelsen nu det og det. Vi vil naturligvis gerne kunne svare kvalificeret på disse spørgsmål, og det er noget som vores nye forening skal medvirke til, siger Jens Peter Jellesen.

ka