Thisted får ny direktør for social og sundhed
Foto: Thisted Kommune

Thisted får ny direktør for social og sundhed

Thisted henter chef i Mariagerfjord til direktørstilling.
20. DEC 2019 10.25

THISTED: 42-årige Tue von Påhlman er pr. 1. februar ny direktør for social- og sundhedsforvaltningen i Thisted Kommune. Han kommer fra en stilling som sundheds- og ældrechef i Mariagerfjord Kommune, hvor han har været siden august 2017. 

Tue von Påhlman er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet i både Aalborg Kommune og på Aalborg Universitetshospital.

 - Jeg glæder mig over at få muligheden for at gå forrest i forhold til at udvikle social- og sundhedsområdet i Thisted Kommune. Det er et område, hvor opgaven vokser år for år, og vi derfor ikke bare kan levere mere af det samme. Derfor er det også utroligt spændende, at budgetforliget for 2020 kalder på overordnede og langtidsholdbare planer. Det ser jeg frem til at udvikle i tæt samarbejde med resten af organisationen og med politikerne, siger Tue von Påhlman.

Kommunaldirektør Ulrik Andersen fremhæver den nye direktørs erfaring og indgående kendskab til fagområdet og kalder ham 'det helt rigtige valg til stillingen'.

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt