Syddanmark får døgn- og dagtilbud til voksne med autisme

KORT NYT30. JUN 2021 9.30

SYDDANMARK: En grund i Fredericia er kommet på Region Syddanmarks hænder og skal bruges til et nyt specialiseret døgn- og dagtilbud til voksne med autisme. Der bliver plads til 14 voksne med autisme, og tilbuddet bliver en udvidelse af Autismecenter Syddanmark, oplyser regionen.

Autismecentret rykker i samme anledning sin administration til Fredericia, og regionen forventer at skulle besætte 40-50 stillinger. De 14 pladser får mulighed for at udbygges med ekstra syv pladser og tilsvarende dagpladser. Dermed er der udsigt til, at en stor arbejdsplads rykker til Fredericia.

- Aftalen mellem Fredericia Kommune og Region Syddanmark giver rigtig god mening for begge parter. Jeg er meget glad for, at grunden og de smukke omgivelser kan komme brugerne til gode i deres hverdag – og så får vi samtidig en stor arbejdsplads til kommunen. Samtidig, ser vi frem til at styrke vores samarbejde med regionen – også på det specialiserede område, til gavn for en bred målgruppe i kommunen, siger Fredericia-borgmester Steen Wrist (S).

ibs