DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Sundhedsdirektør går fra Middelfart til Favrskov
Foto: Middelfart Kommune

Sundhedsdirektør går fra Middelfart til Favrskov

Kate Bøgh er til august ny direktør for Social og Sundhed i Favrskov og kommer fra en stilling som social- og sundhedsdirektør i Middelfart
27. JUN 2012 9.45

FAVRSKOV: Kate Bøgh har en juridisk embedseksamen fra Aarhus Universitet og har netop afsluttet en masteruddannelse i offentlig ledelse. Efter en årrække som advokat i det private erhvervsliv begyndte hun i 1993 sin karriere i det offentlige, hvor hun blev social- og arbejdsmarkedschef i Ikast Kommune. Herfra fortsatte hun i 1999 til Rosenholm som socialdirektør og i 2001 videre til Nørre Aaby som kommunaldirektør.

I forbindelse med kommunalreformen i 2007 blev Kate Bøgh social- og sundhedsdirektør i Middelfart. Her har hun skabt en handlingsorienteret forvaltning med fokus på at omsætte ledelsesprincipper, ideer og beslutninger til effektiv og praktisk virkelighed.

Kate Bøgh er sideløbende med sit arbejde i Middelfart involveret i en række opgaver på regionalt og nationalt plan. Siden 2007 har hun været medlem af hovedbestyrelsen for Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmark.

- Vi søgte en robust beslutningstager med fokus på resultater og evne til at finde nye veje. Det er jeg sikker på, at har vi fået med ansættelsen af Kate Bøgh som ny direktør. Jeg er overbevist om, at hun med sine strategiske og analytiske evner er den rette til at stå i spidsen for at videreudvikle social- og sundhedsområdet i Favrskov, siger Favrskovs borgmester Nils Borring (S) om sin nyansatte direktør.

Også Favrskovs kommunaldirektør Jan Kallestrup glæder sig til det fremtidige samarbejde:

- Med valget af Kate Bøgh har vi fået en direktør med en stor erfaring fra den kommunale verden og en bred kontaktflade regionalt og nationalt. Med den erfaring i bagagen vil hun helt sikkert blive en gevinst for Favrskov Kommune som helhed og social- og sundhedsområdet i særdeleshed. I Kate får vi samtidig en person, der på en gang er handlekraftig og samtidig har et rigtig godt blik for at finde løsninger.

lcl