DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Stort smitteudbrud på sygehus i Silkeborg

KORT NYT30. DEC 2020 7.20
TEMA: Corona

MIDTJYLLAND: Et massivt smitteudbrud med coronavirus har ramt Regionshospitalet Silkeborg. Det betyder, at både patienter og personalet er ramt af smitte, skriver Midtjyllands Avis.

- Det er korrekt, at der er en del medarbejdere og patienter på Regionshospitalet Silkeborg, der er blevet konstateret smittet med coronavirus. Vi har en politik om, at vi ikke siger præcist hvor mange, der er smittet. Desuden har vi ikke et endeligt overblik, fordi flere både patienter og medarbejdere venter på svar på coronatests, siger hospitalsdirektøren i Hospitalsenhed Midt, Thomas Balle Kristensen.

Han blev orienteret om smitteudbruddet mandag eftermiddag, og han er endnu ikke sikker på, hvordan smitten er opstået, men mistanken er, at smitten kan være opstået via en patient, som ved indlæggelsen blev konstateret negativ for coronavirus, men som i løbet af sit ophold er blevet konstateret positiv. Avisen erfarer, at stort set alle patienter på afdelingen M1 på Diagnostisk Center - omkring 15 patienter - er smittet. Derudover er omkring ti ansatte smittet. 

ibs